Steun ons en help Nederland vooruit

zaterdag 2 december 2017

Saskia Harks benoemd tot fractievertegenwoordiger D66 Waalre

31 oktober jongstleden is Saskia Harks beëdigd als fractievertegenwoordiger van D66 Waalre.

Ze groeide op in Eindhoven en kwam in 2014 met haar drie schoolgaande kinderen vanuit Den Haag terug naar het zuiden. Saskiais zelfstandig grafisch ontwerper en tekstschrijver. Daarnaast besteedt ze veel tijd aan maatschappelijke zaken.

“Ik heb behoefte aan meer verantwoordelijkheid en invloed aangaande dingen die mij na aan het hart liggen, zoals de kwaliteit van onderwijs, het belang van kunst en cultuur, respect voor elkaars verschillen.

Daarnaast vind ik het belangrijk dat een gemeente de zelfstandigheid van inwoners goed ondersteunt. Dit kan gaan over van alles, bijvoorbeeld over het snel verlenen van vergunningen aan ondernemers of over hulp aan senioren die zo lang mogelijk thuis willen blijven wonen.

Ik wil als volksvertegenwoordiger dicht bij de mensen staan, want alleen als je goed begrijpt wat er écht speelt kun je de juiste keuzes maken.”